vineri, 7 aprilie 2017

A venit pe dealuri ....iarna



        Acum in prag de Paste, iarna s-a hotarat sa ne mai viziteze putin si sa -mbrace dealurile in haine de argint.N-ai cum sa te superi cand ai in fata un asemenea peisaj de basm:








     Sper totusi sa nu se odihneasca pe la noi tare mult pentru ca este foarte frig, iar albul de catifea sa fie inlocuit  cat mai repede cu verdele proaspat de primavara.
      Pe la voi cum e vremea?

11 comentarii:

  1. Și la noi a nins azi toată ziua, atâââât de frumos! Tot asta spun și eu, pe fulgi nu mă pot supăra. Primăvara o să vină, inevitabil! ☺

    RăspundețiȘtergere
  2. ohoho ! cam multă zăpadă este pe la voi !!! parcă vine Crăciunul !!! la noi a plouat, a bătut mult de tot vântul (la unii a fost şi grindină-noi am scăpat, mulţumesc Bunului Dumnezeu !)... este frig, facem focul în continuare ! sperăm să vină şi zile călduroase !!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Nici vorbă de zăpadă la noi, la campie...dar a tot plouat zilele trecute. Azi a iesit soarele, sper să se facă mai cald... Îmi doresc să plouă de prohod..sau să fie întunecat afară..a fost aşa în câțiva ani si a fost o armonie tare deosebită între slujbă si natură :)
    Weekend frumos!
    P. S.: bucurați-vă de zăpadă cât mai mult, acus vine si la voi căldura :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Incerc sa traiesc acel moment de care spui...aduce multa liniste.

      Ștergere
  4. sunt sigura ca erau ultimile forte, o sa fuga curand!!!
    zile calde!

    RăspundețiȘtergere
  5. Pozele sunt de basm, o iarna de vis!!!.
    Acum multi ani am prins o noapte de Pasti cu ninsoare, deci nu ma mai mira.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si mie mi-a placut foarte mult peisajul pe care l-am gasit dimineata cand am iesit pe terasa,de aceea m-am gandit sa va arat si voua minunata natura.

      Ștergere

Lasa-mi un gand sau o parere !
Iti doresc pace, iubire, bucurie si binecuvantare!