luni, 13 aprilie 2015

Hristos a înviat!




          De Sfintele Paste, credinciosii merg la biserica cu pasca, oua incondeiate,vin si diferite mancaruri  traditionale  pentru a fi sfintite de preot.
                                                                     Cateva fotografii din anul acesta:







(cosurile de anul trecut)
Învierea Domnului să vă umple sufletul de lumină, ochii de lacrimile bucuriei, mintea de gânduri frumoase şi inima de iubire! Hristos a înviat!  Un Paşte fericit alături de apropiaţi!

6 comentarii:

  1. Cat de frumos !!! Cand eram mica si mergeam la bunica din Teleorman , era la fel de frumos !!Frumoase traditii !! Si cosurile pline cu bunatati , pe care mamaia le punea sus la grinda , ca sa nu putem ajunge la el , decat dupa ce mancam mancare !!.... Mi-e dor de acele vremuri !Te imbratisez !

    RăspundețiȘtergere
  2. Adevarat a inviat!
    ce traditii frumoase!!! ce cosulete, costume si procesiune!!! ma bucur ca am vazut asa ceva!!! cu drag, Ioana

    RăspundețiȘtergere
  3. Daca ti-e dor mai da o fuga la bunicuta.Te imbratisez si eu.O saptamana frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  4. Ma bucur ca iti place , aici se pastreaza traditiile ,cred ca nu as putea fi pe deplin fericita de Paste daca nu as merge la sfintit cu cosul..si gospodinele sunt mereu foarte atente si fiecare are grija sa-si pregateasca cosul ca sa arate foarte bine,dar si mancarurile sa fie gustoase.

    RăspundețiȘtergere
  5. Adevarat a-nviat! superba seria fotografiilor tale - ati serbat Pastele dupa traditie româneasca, tare ma bucur sa vad asa ceva, mai ales ca de 15 ani locuiesc în Germania.

    Iti doresc sa ai o primavara frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  6. Da,locuind in Romania pastram cu sfintenie traditiile si obiceiurile de aici.Ma bucur pentru vizita si te mai astept!O primavara de vis si tie!

    RăspundețiȘtergere

Lasa-mi un gand sau o parere !
Iti doresc pace, iubire, bucurie si binecuvantare!