joi, 22 ianuarie 2015

Si noi avem carticele, Pixi




   Probabil il stiti pe Pixi, un spiridus care traieste in  padure alaturi de prietenii sai si  trece prin tot felul de aventuri alaturi de ei.  Ne plac si  noua aceste  carticele pentru ca  sunt  atractive, micute si cu imagini care vorbesc de la sine, iar  pe coperta se  gaseste cate o sarcina de rezovat si idei de crafturi.Recent am cumparat si cateva carti din colectia Pixi stie tot, fiecare carticica trateaza o tema intr-un limbaj accesibil celor mici si cu imagini pe masura.
    Impreuna cu Ruslana am citit din colectie,  Piratii, a fost impresioata de  viata acestor  hoti de mare ,   este prezentata pe scurt viata grea pe care o duceau, cu ce se hraneau si bolile  cele mai periculoase,  ce fel de corabii foloseau,se amintesc si  numele celor mai faimosi pirati.
    Sunt foarte multumita de aceasta colectie, mai ales ca  a fost reviziuita de specialisti si pedagogi  de aceea sunt sigura ca si  informatiile furnizate  sunt corecte. Inca nu avem toata colectia, urmeaza sa le cumparam si pe cele care ne  lipsesc mai ales ca sunt accesiblie si la pret(2,5-3 ron povestioarele, iar Pixi stie tot 4,5 cam asa).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Lasa-mi un gand sau o parere !
Iti doresc pace, iubire, bucurie si binecuvantare!