luni, 24 noiembrie 2014

Altfel de povesti

                                                          Altfel de povesti

        Seara inainte de culcare obisnuim sa citim povesti, lui R.ii plac tare mult ,nu conteaza ca le stie,mai vrea sa le auda o data,inca o data si inca o data...,asta la noi este o rutina placuta si relaxanta... Povestile sunt un mijloc prin care copiilor li se dezvolta imaginatia,vocabularul,memoria , fac cunostinta cu tot felul de personaje ...din fiecare poveste extragem mereu invataminte, aflam cum trebuie sa ne comportam in anumite situatii...

     Pentru ca ii plac atat de mult povestile,m-am decis sa-i citesc si altfel de povesti,pentru asta am ales cartea"Cele 7 medalii ale succesului",o carte extrem de interesanta  pentru dezvoltarea personala a copiilor .
Ea  contine povesti  , sfaturi si idei de activitati care pot si desfasurate cu copiii dezvoltandu-le  7 calitati.  corespunzatoare celor 7 medalii(curajul de a vorbi in public,cooperarea,curiozitatea ,rabdarea,creativitatea ,perseverenta si empatia)...este foarte entuziasmata de fiecare poveste si le tine bine foarte bine minte,ne-am propus ca dupa ficare poveste citita si insusita sa confectionam si medalia aferenta povestii, inca nu am reusit sa le facem dar cu siguranta cand vor fi gata cateva dintre ele am sa va arat cum ne-au iesit.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Lasa-mi un gand sau o parere !
Iti doresc pace, iubire, bucurie si binecuvantare!